Security Driving Bepantsering B6/B7

Volg ons unieke educatieve programma, gespitst en theoretisch up to date! Fountex Academy biedt Nederlandse & Internationale gecertificeerde en geaccrediteerde veiligheidsopleidingen aan. Wij werken samen met ruim 10 kern-trainers /professionals afkomstig van speciale eenheden van Defensie en buitenlandse eenheden.
De praktische vaardigheden zijn uniek in Nederland voor de particuliere beveiliging sector.

Het is de missie van Fountex Academy om Nationaal en Internationaal het grootste veiligheidsgevoel te geven aan elke persoon.

In deze cursus wordt u uitgedaagd om verschillende vaardigheden te oefenen voordat u de B6 / B7-certificering verkrijgt om als professional te kunnen werken. De training is internationaal erkend.

• Wat zit er o.a. allemaal bij?;

-Accommodatie
-Voeding (Ontbijt, Lunch, Diner, snacks)
-B6 / B7 Gepantserde beveiliging Rijden
– Rijden in konvooi en evacuatie tijdens het rijden in konvooi
-Voorbereidingen voor voertuigen
-Studie van actieve en passieve voertuigassistentiesystemen.
-Risicobeoordelingen
-Oefen met verschillende soorten voertuigen en tractie, FWD, RWD, 4WD
-Oefen met verschillende soorten versnellingsbakken. MT / AT
-Snelle slalom (vooruit en achteruit)
-Richtingverandering [J-turn, U-bocht]
-Wegversperringen en obstakels
-Redding technieken bij een ongeval
-Rol om technieken voor het evacueren

Het belangrijkste van deze cursus is om de bestuurder de nodige vaardigheden te bieden om te anticiperen, te handelen en te reageren op de weg met verschillende soorten grip, snelheden, voertuigen en weersomstandigheden. Het is ons doel om de anticipatie, de actie en reactie van de menselijke factor te stimuleren en toe te passen op de beveiligingsprofessional. Onze training is daarom bedoeld voor gewetensvolle personen die streven naar uitmuntendheid in de kern van de veiligheidswerker.

Zorg dat je de juiste accreditatie haalt met deze training. Met deze beroepsgerichte training behaal je het certificaat ‘Security Driving B6/B7 Armored’. Je kan na het volgen doorstromen om je nog uitgebreider te specialiseren. Je kan hier denken aan het behalen van ‘Close protection Security Officer’ Tactical Shooting of Detail Leader.

Aanmeldformulier

Ik ben:

Algemene voorwaarden

1 + 2 =