Selecteer een pagina

MISSION UNKNOWN

Deze speciale editie is ontwikkeld voor CEO’s, DGA’s, Founders, Managers, VIP’s en iedereen die wilt ervaren hoe het is om als operator te zijn.

Een business retreat op een unieke wijze. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen. Weg uit al die conference rooms en geen lunch afspraken, wandelingen van bezinning of strategie meetings. Het is tijd voor het echte werk. Heb jij het in je om een echte operator te zijn? Durf jij het aan om even van je luxe leven af te stappen en je werkkleding te ruilen voor operators-gear?

Mission Unknown. Leden van Speciale Eenheden moeten snelle beslissingen maken, beschikken over actie0intelligentie en een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en positieve mindset te hebben. Zij dienen onder elke omstandigheid gedisciplineerd te zijn en in team verband te kunnen werken. En als het er daadwerkelijk op aan komt, staan zij klaar. Wil jij verandering in je leven of gewoon de mooiste ervaring in je leven meemaken? Deze onvergetelijke missie is ongekend en zeg nou zelf, deze retreat heb je gewoon verdiend.

 

TOPICS;

-Basic Shooting
-Tactical Shooting
-Long Distance Shooting
-Defence & Protection

WHAT’S IN IT;

-Je verblijft op een actieve SOCOM Base (Special Operations Command)
-3 dagen training
-3 nachten accommodatie
-3 dagen voeding en dranken
-2 nachten W hotel Amman 5* inclusief ontbijt
-Groepsuitje
-Operator gear
-Munitie, Rifles & Pistols

 

X