Beveiliger 2 MBO

Heeft u altijd al willen bijdragen aan de veiligheid op een vliegveld, in een winkel of misschien in een kantoorpand?

Bij Fountex Academy wordt u hiervoor klaargestoomd door het volgen van de opleiding Beveiliger 2. In 3 maanden leert u de benodigde theorie en wordt u voorbereid op het theorie examen. Naast de theorie gaat u stage lopen bij een erkend leerbedrijf en maakt u onder begeleiding van een praktijkbegeleider een portfolio. Wanneer u dit alles in goede orde hebt afgerond en bent geslaagd voor de verschillende examens, dan kunt u aan de slag als beveiliger.

Wat zit er o.a. allemaal bij?;

Tijdens de opleiding Beveiliger 2, leert u o.a. regel en wetskennis, hoe de verschillende beveiligingswerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, hoe u gevaarlijke en afwijkende situaties herkent en hoe zorgt u voor de juiste verslaglegging van uw werkzaamheden. Deze onderwerpen komen allemaal ter sprake in de volgende modules:

✓ Beveiliging van objecten
✓ Wettelijke kaders
✓ Specifiek rapporteren
✓ Waarnemen
✓ Loopbaan en burgerschap

Naast deze modules volgt u via e-learning Nederlands en Rekenen op MBO 2 niveau. Indien u extra zorg en/of begeleiding nodig heeft, dan zorgen wij uiteraard dat u deze krijgt zodat uw kans op slagen stijgt.

Zorg dat je de juiste accreditatie haalt met deze erkende opleiding. Met deze beroepsgerichte MBO 2 opleiding behaal je het diploma ‘beveiliger 2’. Je kan na het volgen doorstromen om je nog uitgebreider te specialiseren. Je kan hier denken aan het behalen van een Persoonsbeveiliging opleiding of Predictive Profiling.

Klassikaal – Opleidingskosten bedragen €1895,00. Exclusief btw.
In overleg bieden wij deelbetaling als optie.
E-Learning – Opleidingskosten bedragen €995,00. Exclusief btw.
In overleg bieden wij deelbetaling als optie.

 

Aanmeldformulier

Ik ben:

Algemene voorwaarden

8 + 12 =