Geweldsbeheersing & Verdediging Beveiligers

Ben je beveiliger, retail medewerker, hospitality of ander persoon en werk je in omgevingen, zoals evenementen, horeca, hotels, en eventuele risico objecten.
Geweldbeheersing & Verdediging gebruikt het genetisch vastgelegde Menselijk Verdediging Systeem. Het zet natuurlijke reflexen en gedrag om naar bewust, tactisch handelen in stressvolle situaties.
Het is onze missie om individuen en teams op een zo realistisch mogelijke manier te leren gaan met alle vormen van acute stress en agressie.
Geweldbeheersing & Verdediging heeft als doel om de kans op posttraumatische stress te verkleinen via geavanceerde opleidingsmethodiek. Onze insteek is het ontwikkelen van zelfvertrouwen op basis van competentie.
Door replica’s te maken van praktijk-situaties bereiden wij cursisten voor op hun werkzaamheden. We gebruikten methodes zoals klassieke conditionering en ‘reversed engineering om de cursist op een zo effectief mogelijke manier te leren acteren in kritische, stressvolle situaties.
Weerbaarheid 
Verdediging
Zelfverdediging
Tᴏᴘɪᴄs;
Hoe werkt het lichaam
Hoe kan je het inzetten
Grijptechnieken
Stoot en slag
Grondtechnieken
Verwurgingstechnieken
Vuur/steekwapens
De Geweldbeheersing & Verdediging methodiek is een volledig geïntegreerd trainingsprogramma van hoogwaardige kwaliteit binnen het gehele confrontatiespectrum.
Het is proportioneel, makkelijk en in korte tijd te leren. Het is simpel, maar alles omvattend. Geweldbeheersing & Verdediging is de missing link in training en is de brug naar eerder verworven vaardigheden.
Certificaat na goed volgen van de training!!

Aanmeldformulier

Ik ben:

Algemene voorwaarden

9 + 8 =