Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Executive Protection

28 October 2019 - 1 November 2019

Executive Protection – €900,-

In de tijd van vandaag, vooral in de bedrijfswereld, stappen steeds meer personen over naar Executive Protection Details. Men wilt beschermd worden, maar willen de operators om hen heen niet zien of voelen. Dit zijn de vaardigheden die deze Executive Protection training biedt.

Onopvallende bescherming voorkomt mogelijke aanvallen in een vroegtijdig stadium en vermijdt allerlei problematische situaties voor de opdrachtgever.

De training wordt gegeven door gespecialiseerde trainers die zelf tientallen jaren (heimelijke) operationele ervaring hebben met Executive en Close protection. Ze brengen voorbeelden uit de praktijk en simulaties die de training uniek maken.

Zorg dat je de juiste accreditatie haalt met deze erkende course. Met deze beroepsgerichte Course behaal je het certificaat ‘Covert Close Protection’. Je kan na het volgen doorstromen om je nog uitgebreider te specialiseren. Je kan hier denken aan het behalen van een Tactical Emergency Casualty Care (TECC), CPO, of Predictive Profiling.

Opleidingskosten bedragen €900,- inclusief btw.
In overleg bieden wij deelbetaling als optie.

Hoe geef jij jezelf op? Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wij doen de rest!

 

Aanmeldformulier

Ik ben:

Algemene voorwaarden

12 + 15 =

Details

Start:
28 October 2019
End:
1 November 2019

Venue

Fountex Academy – Dronten
De Giessen 11
Dronten, Flevoland 8253 PR
Phone:
0321-384702
Website:
www.fountexcompany.nl

Organizer

Fountex Academy
Website:
www.fountexcompany.nl